You are currently viewing Salgsmodning af virksomheder!

Salgsmodning af virksomheder!

Salgsmodning af virksomheder!

Lars Pio og Anders Fisker fra Dansk Firmabørs brænder efter at fortælle dig hvordan man bedst salgsmodner egen eller andres virksomhed.

Det er en situation, som du som rådgiver for smv’ere meget nemt kan komme ud for, og derfor bør have en grundlæggende viden om.

Det kan Lars Pio og Anders Fisker gøre dig klogere på.

Det sker onsdag den 27. oktober 2021 kl 16.30 – ca. 17.30 på et Teams møde.

Temaet er komplekst, så derfor er dette møde det første af 3 møder.

Husk at reservere tidspunktet for første møde allerede nu.

Du vil selvsagt modtage en påmindelse og ca en time før mødet det nødvendige Teams link.

Dansk deltagelse i succesfuldt netværk forlænges

På blot to år har den danske del af Enterprise Europe Network bidraget til at skabe eller bevare 153 arbejdspladser og en øget omsætning hos danske SMVer på 217 mio. kr. Derfor støtter Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse den danske del af erhvervsfremmenetværket med en bevilling på 6,3 mio. kr., så netværket kan fortsætte sit arbejde.

Læs hele nyheden “Dansk deltagelse i succesfuldt netværk forlænges” ›

17,8 mio. kr. på vej til tiltrækning og udvikling af kompetent arbejdskraft

Med i alt 17,8 mio. kr. bakker Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse nu op om tre succesfulde socialfondsprojekter, der arbejder med tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft, kompetenceudvikling og inklusion af sårbare unge.

Læs hele nyheden “17,8 mio. kr. på vej til tiltrækning og udvikling af kompetent arbejdskraft” ›

5,5 mio. kr. til efterspurgte projekter skal skabe flere unge iværksættere og vækst i SMVer

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse investerer nu yderligere 5,5 mio. kr. i to succesfulde socialfondsprojekter, så flere SMVer og unge iværksættere får hjælp til blandt andet forretnings- og kompetenceudvikling og validering af idéer.

Læs hele nyheden “5,5 mio. kr. til efterspurgte projekter skal skabe flere unge iværksættere og vækst i SMVer” ›

Ros til SMVdamnark udspil: Alle har brug for en erhvervskonto!

For nystartede iværksættere kan det at få en erhvervskonto i banken desværre være en tyk snubletråd på vejen til drømmen om egen virksomhed. Mere end hver 10. selvstændig oplevede udfordringer, da de søgte om en sådan konto. Det viser en undersøgelse, SMVdanmark har lavet.

Det er helt uacceptabelt! Derfor har vi båret et forslag ind på Christiansborg: Det skal være lige så svært for banken at sige nej til en iværksætter, der ønsker en erhvervskonto, som det er for banken at sige nej til en privatperson, der ønsker en basal indlånskonto.

En erhvervskonto er jo det, man kalder kritisk infrastruktur. Du kan ikke drive din virksomhed uden sådan en konto. Og det er vigtigt at slå fast, at kontoen jo ikke giver adgang til hverken lån eller kassekredit. Det er bare en konto, som man i øvrigt betaler en del for.

SMVdanmark har som mærkesag, at det skal være nemmere at starte og drive virksomhed i Danmark. Hvis vi mener alle skåltalerne alvorligt, hvor vi priser iværksætteri højt, så må vi også have nogle regler, der understøtter de selvstændige.

Selvfølgelig skal banken kunne afvise en platugle, der fx tydeligvis snyder i skat og vil vaske sorte penge. Men banken skal ikke kunne sige nej til den helt almindelige, lovlydige erhvervsdrivende, som brænder for sin iværksætterdrøm og bare gerne vil i gang.

Med venlig hilsen
Danske Rådgivere